Over Ons

In Over Ons laten we je een beetje kennis maken met ons als kastenonline.net

Als site proberen we iets te kunnen betekenen voor JOU
Wij geven tips hoe je het beste een mooie kast of kasten uit kan zoeken die bij je interieur kan passen. We zullen de verzorging van verschillende materialen bespreken.
Welke trends er zijn en gaan komen en wat er allemaal een beetje met het interieur te maken heeft.
Ook zullen we trachten de site up to date te houden met de nieuwtjes en leuke aanbiedingen van de top aanbieders van de nieuwste kasten.

Verschillende top aanbieders zijn verzameld op de site die specifiek kastenaanbieden, die ik elke smaak van interieur past, dan gaat het vooral om Jou smaak.

Zelf waren we het zat om te blijven zoeken naar een specifieke kast en daarom hebben we deze manier opgezet om het voor jou zo makkelijk en overzichtelijk te maken.

Het enige wat jij als bezoeker hoeft te doen is selecteren welke aanbieders je kiest en je komt bij de specifieke aanbieder van de kasten.
Ook zullen we informatie verzamelen over de aanbieders die op de site staan, zodat je weet waar je de kast aanschaft en wat je kan verwachten over de eventuele extra kosten
zoals verzendkosten of het retour sturen van de kast.

Wij zijn zeker geen vergelijkingssite, daar zijn er immers al genoeg van, wat wij willen doen is het zo makkelijk mogelijk maken om een mooie nieuwe kast uit te zoeken..

Als je opmerkingen, tips of wat je denkt dat écht nog op deze site moet komen,
kun je ons altijd een berichtje sturen.